Conform O.U.G. nr.34/2014, cumpărătorul beneficiază de 14 zile în care se poate retrage dintr-un contract încheiat la distanță, fără a fi nevoit să justifice decizia de retragere și fără a suportă alte costuri decât cele privind cheltuielile de curierat pentru retur. (alin.  (2), art 14, O.U.G. nr.34/2014). Termenul de 14 zile face referire la perioada in care cumpărătorul este necesar sa notifice vanzatorul prin formularul eletronic de mai jos.

Returul sau schimbul produselor se va face prin intermediul unui serviciu de curierat, adresa in care cumpărătorul va realiza trimiterea colelutului cu produsele ce doreste a le returna este Str. Drumul Garii nr. 7A, Parter, Ap. 4, Localitate Fundeni, Judet Ilfov, Detinatar Red Solution Prest SRL, Nr. Telefon Contact 0725.615.571. Daca expeditorul difera de persoana ce a plasat comanda initiala va fi necesar a se mentiona in campul dedicat “observatiilor” din ordinul de expeditie (denumit si AWB) numarul de comanda sau numele persoanei din comanda pentru a se putea recunoaste a carei solicitari de retur apartine coletul.

Produsul va fi ambalat corespunzator asa cum a fost receptionat, nu se va lipii direct ordinul de expeditie pe produs. Deasemenea, pentru a fi eligibile returului produsele trebuie insotite de ambalajul original. (alin. (3), alin. (4), art 14, O.U.G. nr.34/2014).

In cazul in care produsele returnate prezinta anumite modificari fizice sau chimice, lovituri, zgarieturi, accesorii lipsa, sau alte defecte ne rezervam dreptul de a decide refuzarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor create. In categoria produselor ce sufera modificari de ordin fizic sau chimic intra si foliile protectie pentru telefon/ceas/alte dispozitive, acestea nu pot fi returnate decat in cazul in care nu au fost deja aplicate sau desfacute (prin desfacere se intelege expunerea la aer/praf a partii cu adeziv).

Returul contravalorii produsului se poate realiza doar prin virament bancar in contul IBAN furnizat de cumparator in formularul electronic de mai jos. Contul furnizat de clienti este necesar sa fie cont bancar deschis in lei, conturile in alte monede nu pot fi folosite.

Vanzatorul va restitui contravaloarea comenzii in cel mult 14 zile de la data la care este instiintat de cumparator despre decizia de a incheia contractul. In acelasi termen calendaristic de 14 zile, cumparatorul este obligat sa returneze produsele primite, iar vanzatorul poate amana rambursarea sumei pana la data receptionarii produselor.

Coletele trimise retur in sistem ramburs sau cu plata transportului la destinatar nu sunt acceptate, vor fi refuzate si se vor intoarce catre destinatar. In cazul returului costul de transport este suportat de client conform O.U.G. nr.34/2014.

Pentru a înregistra o cerere de retur completează formularul de mai jos, dupa completarea formularului puteti lua legatura direct cu orice firma de curierat rapid pentru a trimite produsul sau produsele dvs. catre noi, respectand mentiunile de mai sus.

In cazul inlocuirilor dupa completarea formularului de inlocuire un consultant va urma sa va contacteze telefonic / prin email, pentru a confirma detalii legate de produsul inlocuitor, costuri si alte detalii de livrare.