Pentru a cumpara produsele noastre este necesar sa plasati o comanda pe site fara a fi necesar sa aveti un cont creat. Procedura de cumparare este cat se poate de simpla urmand pasii de mai jos:

    1.  Adaugati produsul sau produsele dorite in cos folosind butonul „Adauga in cos” gasit in pagina produsului.
    2.  Accesati pagina „COȘ” pentru a vizualiza produsele adaugate in cos
    3.  In josul paginii „COȘ” apasati butonul „La finalizare comanda” si veti fi redirectionat catre pagina de plasare comanda.
    4.  In pagina „Plaseaza comanda” va trebui sa va introduceti datele de livrare cat si modalitatile de livrare si de plata.
    5.  Ultimul pas este sa apasati pe butonul „Plasare comanda”, iar noi vom primi si procesa comanda in maximum 24 de ore (lucratoare).

Livrare prin curier

Firma de curierat prin intermediul careia vom livra produsele dumneavoastra este Fan Courier, iar costul de livrare este de 19,99 lei. Costul de transport este oferit în mod gratuit pentru comenzile mai mari de 199 de lei. Dupa expedierea comenzii termenul de livrare standard este de 1-2 zile lucratoare, insa acesta poate suferii intarzieri in functie de zona de destinatie, volumul firmei de curierat, conditii meteo si alte aspecte ce nu depind de firma expeditoare. Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina de termeni si conditii. https://accesorii-apple.ro/termeni-si-conditii/